Opsadlingskurser

SIR's elevafdeling arrangerer opsadlingskurser for forældre og elever!

Opsadlingskurserne arrangeres til dels som led i Silkeborg Rideklub´s certificering i "Sikkerhed" af Dansk Rideforbund (som er en blåstempling af klubben) og dels som en hjælp og service for klubbens nyere og mindre erfarne medlemmer og deres pårørende.

Kurserne er gratis for medlemmer og pårørende og vil foregå søndage formiddage, ca. hver 12. uge.

Afhængigt af antallet af deltagere vil kurset tage 1-2 timer.

Tilmelding er nødvendig på listen i elevstalden. Kurset bliver gennemført ved min. 3 tilmeldte ryttere!

- vi mødes i elevstalden

Hilsen Elevskolen