Ridelejr

SIR arrangerer traditionen tro ridelejre på det dejlige Holmehus i sommerferieperioden.

Vi har heste og ponyer af forskellige størrelser og temperamenter. På lejren får du en hest/pony, som du skal passe og ride de dage du er her. Du er også velkommen til at medbringe din egen hest/pony.

Vi rider ca. to gange om dagen. Du får undervisning i både dressur, spring, ponylege, grooming, teori samt sikkerhed i omgangen med heste og så rider vi naturligvis også i skoven. Der er skovture for dem, der kun vil skridte, men også for dem der vil have lidt mere fart og spænding i form af galop og spring.

Når vi ikke er i staldene eller til hest, arrangeres der underholdende lege som f.eks. rundbold, sækkeløb, quiz’er, udflugter og meget mere. Om aftenen hygger vi på terrassen med bål, sange, lege, oplæsning eller film.

Vi bor i telt min. 2 og 2 sammen under trygge forhold. Sikkerhed og hyggeligt samvær kommer i første række. Der serveres 3 daglige måltider og der serveres frugt eller kiks/kage som mellemmåltid.