Ryttermærke

Der afholdes hyppigt kurser i ryttermærker på SIR.

Ryttermærkekurserne er en sikkerhedsuddannelse omkring omgangen med heste, som løber over et antal lektioner og afsluttes med en eksamen. Ryttermærkekurserne er iværksat af Dansk Rideforbund.

På SIR er de fleste af ryttermærkekursisterne de helt unge medlemmer. For dem er beståelse af ryttermærkekurserne 1 og 2 eller 3 eller 4 en nødvendighed for at få den såkaldte Rytterlicens, som giver adgang til stævnestart under DRF. Her ud over skal rytterne ligeledes gennemføre kurset ”Rytter – klar, parat, start”.

Ønsker du at deltage på ryttermærkekursus på SIR, hold da øje med klubbens hjemmeside omkring kurser og datoer.