Wrap på SIR

I år er der lavet 2 tiltag vedrørende Wrap på SIR. Prisen er faldet, og tilbuddet er blevet bedre. Ja, hvordan lyder det i dine ører? Ikke helt naturligt vel? Det er det måske ikke, men vi ønsker, at så mange som muligt benytter sig af vores fælles wrapordning. Derfor er prisen faldet til den konkurrencedygtige pris af 60 kr/kg pr. måned. Samtidig fordeler SIR wrappen over 2 gange pr. dag, så din hest kan få wrap både formiddag og aften - noget som er rigtig godt for hesten.

 

Har du lyst til til, at din hest bliver omfattet af SIR´s wrapordning, så skal du bare tage fat i Jette på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Ikeapose

Faciliteter

FaciliteterLæs mere om de gode faciliteter - ridehaller, staldbygninger, rytterstue, cafeteria, udendørsfaciliteter og folde.

Se mere

Sikkerhed

SikkerhedVi har opstillet nogle vigtige sikkerhedsregler som skal overholdes for vi alle kan have en sikker og sjov sport sammen.

Se mere

Medlemsskab

MedlemsskabSIR tæller ca. 330 medlemmer, og du skal være medlem for at modtage undervisning eller benytte faciliteterne.

Se mere