Arbejdsdag på SIR

Vi holder en arbejdsdag på SIR lørdag den 9. september, så vi kan få en flot og velholdt rideklub. Vi har brug for folk med forskellige kvalifikationer, så der er noget alle kan lave. Opgaverne er bla.:

Maling af det nye hegn omkring springbanen

Opsætning af hylder i det gamle køkken

Maling af saddelrum i ny stald

Maling af porte i ny stald

Maling af rytterstue

Udskifte stern på dommertårn

Reparation af dressurdommervogne

Nedtagning af hegn omkring sandbane

Evt. nedtagning af hegn omkring elevhestefold

Udover at være med til at vi har en flot og velholdt rideklub, kan du også samle timer, så du eller dine børn kan starte klubmesterskabet. Du/I kan skrive jer på i rytterstuen eller skrive eller ringe til Bo på 40782222

MVH

Hallens Bestyrelse