Foredrag ved Lars Mars

KOM TIL ET SPÆNDENDE FOREDAG OM OPTIMERING AF RYTTEREN VED LARS MARS
Torsdag d. 31. august kl. 19.00 i Rytterstuen
Foredraget er for alle - ryttere, forældre, trænere mm

Foredraget er gratis, men af hensyn til plads vil vi gerne have tilmelding pr. sms til 23643756

I foredraget vil Lars Mars tale om de mange fordele rytterne kan have ved at tænke lidt mere på sig selv - uanset alder, ride-disciplin og ride-niveau.
Hovedpunkterne er fra Lars’s koncept ”Optimering af Rytteren”, hvor han bl.a. vil komme ind på:
• Styrke-træning, koordination, motorik, stabilitet
• Opvarmnings-øvelser inden ridning - Udstrækning og Smidighed
• kondition
• Kost - Væske
• Afstemning af forventninger og Mål

Målet er at inspirere ryttere og forældre til at få lidt mere fokus på de områder der forgår uden hesten.

Du kan læse mere om Lars på hans hjemmeside: www.lars-mars.dkeller hans facebook side Lars "Mars" Johansen
Lars har også skrevet artikler til Ridehesten. Sidste nummer med fine billeder af ponyryttere fra Silkeborg Rideklub

LarsMars

Der kan købes Lasagne fra kl. 18.30 til 35 kr. Tilmelding nødvendig til Pia Kamstrup på 52285586