Generalforsamling 2018

Generalforsamling

Det er tid til den årlige ordinære generalforsamling i Silkeborg Rideklub, der jf. vedtægterne skal afholdes inden udgangen af marts måned. Medlemmer af Silkeborg Rideklub indbydes til ordinær generalforsamling

Søndag den 18. marts kl. 10

OBS: Vi starter med Brunch (gratis) kl. 10.00, efterfulgt af generalforsamling i støtteforeningen ”Gyngehesten” derefter SIR’s generalforsamling. Dagen afsluttes med Indskydermøde i Silkeborg Ridehal I/S.

Sted: Silkeborg Rideklubs rytterstue

DAGSORDEN IFØLGE VEDTÆGTERNE:
  2. Vedtægtsændringer jvf. ændringer i DRF*
  3. Bestyrelsen aflægger beretning
  4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse
  5. Godkendelse af medlemskontingent
  6. Forslag til budget og handlingsplan for indeværende år forelægges til godkendelse
  7. Behandling af indkomne forslag
  8. Valg af bestyrelse og 2 suppleanter
  9. Valg af udvalgsformænd
  10. Valg af juniorudvalg og 2 suppleanter
  11. Valg af 2 revisorer og en revisorsuppleant
  12. Valg af SIR’s repræsentant(er) i S/I Silkeborg Ridehal’s bestyrelse
  13. Eventuelt
Forslag til vedtægtsændringer skal være bestyrelsen i hænde senest 3 uger før generalforsamlingen. Øv­rige forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være bestyrelsen i hænde senest 8 dage før generalforsamlingen.

NB: Medlemmer over 18 år har stemmeret og er valgbare til bestyrelsen, hvis de har betalt kontingent og har været medlem af klubben i mindst 3 måneder.