Ridelejr på SIR 2018

Så er der åbent for tilmelding til årets ridelejre på SIR!

Lejr 1: Uge 27 (2. juli - 6. juli)

Lejr 2: Uge 32 (6. august - 10. august)

Kunne du tænke dig en uge med dressur, spring, ponygames, skovture, masser af ponyhygge og nye veninder? Så er ridelejr på SIR lige noget for dig!

Silkeborg Rideklub ligger omkranset af skove og har alle faciliteter, der kræves på et moderne ridecenter. Vi har mange års erfaring med at afholde sjove og hyggelige ridelejre for børn i alle aldre.

Vi har ponyer i alle størrelser og temperamenter. På ridelejren får du din egen pony, du skal dele med én anden deltager. Det er jeres opgave at være med til at passe, pleje og ride ponyen i løbet af ugen. Du er også meget velkommen til at medbringe din egen hest eller pony.

På ridelejren rider vi ca. to gange om dagen. Vi rider både dressur, spring, ponygames og ture i skoven. Det er lige meget, om du er nybegynder eller rutineret - vi inddeler rytterne i hold efter niveau og underviser efter, at lige præcis du skal blive bedre til at ride.

Når vi ikke rider, er der en masse andre aktiviteter: striglekonkurrence, lagkageløb, rundbold, springkonkurrencer uden hest, undervisning i teori og sikkerhed, og så skal vi også en tur i svømmehal. Hver dag holder slikbutikken og pool'en åbent. Om aftenen hygger vi os med bål, film eller lege.

Vi bor i telt minimum to og to sammen under trygge forhold. Sikkerhed og fællesskab kommer i første række. Der er tre daglige måltider med sund og børnevenlig kost og mellemmåltider med frugt, kiks eller kage.

En ting er i hvert fald helt sikkert: Du kommer ikke til at kede dig!

Tilmelding:

Alle børn i alderen 7-16 år kan tilmelde sig. Du behøver ikke have redet før - det lærer vi dig.

Priser:

På elevpony: 2500 kroner

På egen pony/hest opstaldet på SIR: 2000 kroner

Medbringende egen pony/hest udefra: 2800 kroner

Tilmeldingsfrist: 1. juni på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Hent tilmeldingsblanket her!

Af praktiske grunde er deltagerantallet begrænset. Tilmeldingerne registreres og bekræftes i den rækkefølge de indsendes. Overskydende tilmeldinger må afvises. Med bekræftelsesmailen modtager du afleverings- og afhentningstidspunkt, pakkeliste, betalingsinformationer og andre praktiske oplysninger.

Har du yderligere spørgsmål? Så send en mail til Signe Bertelsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring på 51886402.

På gensyn til en dejlig ridelejr på SIR!

IMG 9423

Faciliteter

FaciliteterLæs mere om de gode faciliteter - ridehaller, staldbygninger, rytterstue, cafeteria, udendørsfaciliteter og folde.

Se mere

Sikkerhed

SikkerhedVi har opstillet nogle vigtige sikkerhedsregler som skal overholdes for vi alle kan have en sikker og sjov sport sammen.

Se mere

Medlemsskab

MedlemsskabSIR tæller ca. 330 medlemmer, og du skal være medlem for at modtage undervisning eller benytte faciliteterne.

Se mere