Velkommen til Josefine

Det er med stor glæde at bestyrelsen kan oplyse, at vi har ansat Josefine Stenholt Knudsen, som er uddannet eksamineret træner. Josefine vil undervise i dressur og spring, samt tilbyde at tage heste i ridning i samarbejde med Preben Ørts. Josefine vil ligeledes arrangere ryttermærke, assistere ryttere til stævner og hjælpe med at afholde kurser ved gæsteunderviser. 

Josefine tiltræder pr. 1 august men du kan allerede nu kontakte hende på tlf. 22371815, hvis du ønsker en prøvetime eller opstart af undervisning. 

Bestyrelsen ønsker med ansættelse af Josefine at styrke undervisningstilbuddet til vores pensionærer og medlemmer, samt at støtte deres udvikling. 

Vi glæder os meget til at byde Josefine velkommen på SIR.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Faciliteter

FaciliteterLæs mere om de gode faciliteter - ridehaller, staldbygninger, rytterstue, cafeteria, udendørsfaciliteter og folde.

Se mere

Sikkerhed

SikkerhedVi har opstillet nogle vigtige sikkerhedsregler som skal overholdes for vi alle kan have en sikker og sjov sport sammen.

Se mere

Medlemsskab

MedlemsskabSIR tæller ca. 330 medlemmer, og du skal være medlem for at modtage undervisning eller benytte faciliteterne.

Se mere