Møde ang. foldordning

Kære alle pensioner på SIR

Ved sidste generalforsamling blev der ydret ønske til revidere foldmuligheder på Silkeborg Rideklub. Derfor vil bestyrelsen gerne inviterer til et brainstormings møde torsdag d.05.09.19 kl. 19.00 til 21.00’ish i rytterstuen.

Agenda er:

• Beskrivelse af hvad tilbuddet er dd, og hvordan det bliver brugt
  • Brainstorm fælles
  • Opdeling i arbejdsgrupper afhængig af antallet af deltager og antallet af forslag.
  • Præsentation af løsningsforslag
  • Afrunding incl. next step.

Vigtigt dette er ikke et beslutningsmøde, dette er et fora hvor alle ideer er velkommen og intet bliver stemt ned. Beslutning vil blive taget af bestyrelsen i samråd med personale og andre fagpersoner.

På venlig gensyn. Bestyrelsen.