• 2 ridehaller: Én med målene 20*40 meter og én med målene 23*63 meter. Den store med spejle på hele kortsiden og et spejl på langsiden.
  • Staldbygninger med plads til ca. 75 heste/ponyer, samt 4x vaskepladser.
  • Aflåste sadelrum med videoovervågning. En nummereret sadel- og trenseplads til hver boks, samt en plads til striglekasse.
  • Opvarmet rytterstue og cafeteria.
  • Toilet- og badefaciliteter.
  • Plads til 1 stk. skab pr. boks i enten kælderstald eller loftrum.
  • Udendørsfaciliteter: To 25*65 meter dressurbaner, en indhegnet 20*40 meter dressurbane, en 30*60 meter dressur/springbane på sand og en stor græsspringbane.
  • Folde –  to fællesfolde med græs, syv timefolde med græs, to jordfolde og en elevfold med græs.
  • Trailerparkering på grusplads
  • En af danmarks største skove, Vesterskoven, med fri ridning i hele skoven!

Se billeder af faciliteterne her!