• 2 ridehaller: én med målene 20*40 m og én med målene 23*63m. Den store hal har spejle langs den ene kortside og ét spejl på langsiden. Banerne harves dagligt og vandes efter behov.
  • Staldbygninger med plads til ca 75 heste/ponyer
  • 3 indendørs vaskepladser og én udendørs.
  • Aflåste sadelrum med videoovervågning. En nummereret sadel- og trenseplads til hver boks samt en plads til striglekasse.
  • Plads til 1 stk skab pr boks i enten kælderstald eller loftrum
  • Udendørsfaciliteter: 2*25*65 m dressurbaner, en indhegnet 20*40 dressurbane, en 30*60m dressur/springbane på sand og en stor indhegnet græsspringbane. Sandbanerne harves og vandes efter behov. Græsbanen vandes efter behov.
  • Folde: to fællesfolde med græs, syv timefolde med græs, to jordfolde, en sygefold og en elevfold med græs.
  • Trailerparkering på grusplads
  • En af Danmarks største skove, Vesterskoven, med fri ridning i det meste af skoven. Respekter skilte og afmærkninger
  • Opvarmet rytterstue og cafeteria
  • Toilet- og badefaciliteter

Se billeder af vores faciliteter nedenfor og af vores rideklub her!