Regelsæt

Silkeborg Rideklub omfatter ca. 330 medlemmer og omkring 70 opstaldede heste.
Det er derfor en nødvendighed med regler for at opretholde god ro, orden og sikkerhed
på etablissementet, og samtidig lever SIRs krav op til Dansk Rideforbunds Certificeringskrav.
Nedenfor finder du alle gældende regler i Silkeborg Rideklub.
I tvivlsspørgsmål kontakt venligst daglige ledere.

S/I Silkeborg
Ridehal ejer samtlige bygninger (kaldet Holmehus) samt jordanliggender og udlejer dette til SIR, det vil sige at HOLMEHUS ikke tilhører enkeltpersoner. Det er medlemmernes etablissement, hvorfor hvert medlem må gøre sit yderste for at respektere:

Ordens- og sikkerhedsregler i Silkeborg Rideklub (SIR) – Læs dem her

Staldregler i Silkeborg Rideklub (SIR) – Læs dem her

Regler i ridehuse samt baneanlæg i Silkeborg Rideklub (SIR) – Læs dem her

Foldregler i Silkeborg Rideklub (SIR) – Læs dem her

Retningslinjer for brug af sociale meider på Silkeborg Rideklub (SIR) – Læs dem her