Folde og foldordninger

Silkeborg Rideklub råder over mange folde:

2 store fælles græsfolde

7 time græsfolde

1 græs sygefold

1 græs elevfold

2 jordfolde

Foldordninger

På SIR er der flere forskellige foldordninger, som alle løber på ugens 7 dage.

Der er mulighed for, at din hest dagligt kan komme på en stor fællesfold, timefold eller jordfold.

silkeborgrideklub-1

Fællesfold

Din hest går på stor græsfold i en blandet flok.

Ud/ind morgen/middag på fællesfold: 490 kr./md.

Ud eftermiddag på fællesfold: 200 kr./md

Tidspunktet, hvor din hest kommer på fold, er nogenlunde det samme hver dag, men der kan forekomme variationer.

Timefolde:

Din hest går på græsfold eller jordfold sammen med én fast "foldbuddy" eller alene i ca. 2 timer/dg.

Ud og indlukning på timefold: 600 kr./md.

Tillæg:

Tillæg ved pålæggelse af gamacher/klokker: 50 kr./md.
Tillæg ved aftagning af staldgamacher før fold 50 kr./md

Aftagning af dækken om morgenen 200 kr./md

SIR forholder sig ret til at aflyse fold, såfremt det vurderes, at vejret eller lign. ikke tillader fold den pågældende dag. Ligeledes kan SIR også aflyse foldordning, såfremt sygdom eller andet blandt personalet umuliggør foldordning den pågældende dag.

Hesten skal være i sin boks, når foldordningen starter for at komme med på fold. Er den ikke det, kommer den ikke på fold. Vær venlig at skriv på tavlen dagen før, hvis du ved, at din hest/pony ikke skal på fold den efterfølgende dag. Specielt i weekenderne er dette vigtigt i.f.t. planlægning af bemandingen.

OBS - Går hesten med dækken, skal dette være beregnet til udendørs.

Tilmelding/afmelding/ændring til foldordning skal ske senest den 15. i måneden før.

For alle som modtager undervisning, har hest/pony opstaldet i SIR eller er udefrakommende ekvipage og bruger af faciliteterne i SIR gælder det, at medlemsskab af SIR er obligatorisk. Udmeldelse af SIR kan kun ske skriftligt til bestyrelsen senest med en måneds varsel til d. 1 april.