Privatundervisning

Der tilbydes undervisning ved eksaminerede beridere Preben Ørts og Søren Andersen enten som enetimer eller på hold i både dressur og spring.

Priser pr. måned for privatundervisning ved eksamineret berider pr. 1/1-19:

Undervisningstype Pris Tillæg for udefrakommende
Hold spring/dressur (1 lektion/uge) 460 kr./md. 150 kr./md.
Enetimer (1 lektion = 30 min.) - -
Månedskort enetimer (1 lektion/uge) 850 kr./md. 200 kr./md.
"Løse" enetimer (1 lektion) 290 kr./stk. 50 kr./stk.
Ridning af hest 30. min. 290 kr./stk. 50 kr./stk.
Ridning af hest inkl. opsadling/afsadling 410 kr./stk. 50 kr./stk.
Enkelt springtime på hold 180 kr./stk 50 kr./stk

Ridehuskort:

For udefrakommende ryttere og heste er det muligt at købe ridehuskort. Prisen er 600 kroner pr. måned pr. hest. Har man flere heste, er der halv pris på de efterfølgende.

Ridehuskort skal bestilles hos daglig leder Helle Knop og chefberider Preben Ørts.

Tilridning:

Vi tilbyder tilridning af heste på SIR. Kontakt berider Søren Andersen for nærmere info.

Generelt:

Månedskort er prissat ud fra gennemsnitlig 4 lektioner pr måned. Over en hel sæson er der flest måneder med 4 lektioner, men enkelte med hhv. 3 eller 5 lektioner.

Månedskort betales forud og er bindende. Ved sygdom af hest/rytter kan lektionen byttes indbyrdes eller sælges til anden.

Spring/dressurhold og månedskort (enetimer) har fortrin i tidsrummet 17.00-21.00 på hverdage, aftales med underviseren (berider).

Tilmelding/afmelding til undervisning skal ske senest den 15. i måneden før.

For alle som modtager undervisning, har hest/pony opstaldet i SIR eller er udefrakommende ekvipage og bruger af faciliteterne i SIR gælder det, at medlemsskab af SIR er obligatorisk. Udmeldelse af SIR kan kun ske skriftligt til bestyrelsen senest med en måneds varsel til d. 1 april.