Stalde og priser

Vi har få ledige bokse til dig og din hest. Kontakt staldmester Ulla Poulsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på mobil 40555601.

Priser pr. 1. januar 2019

SIR tilbyder opstaldning i lyse stalde og i sikre omgivelser under ansvar af eksamineret staldmester. Hestene opstaldes i rummelige bokse, mange med oplukkeligt vindue. Hestene står på halm eller spåner og der fodres med et kvalitetsfoder fra HorseLux og Equsana tre gange dagligt, derudover kan wrap ordning tilkøbes. SIR råder over 70 bokse fordelt på fem forskellige stalde. De forskellige priser kan ses herunder:

Bokstype
Boks i stald 1 (Stald Sinnerup) 2545 kr./md.
Boks m/vindue i stald 2, 3, 4 og 5 2445 kr./md.
Bokse u/vindue i alle stalde 2330 kr./md.

Prisreduktion:
Prisreduktion for pony i stald 2, 3 og 4:
Kat. 1 - dog ikke de store bokse i stald 4 200 kr./md.
Kat. 2 og 3 - dog ikke de store bokse i stald 4 250 kr./md.
Prisreduktion for selvudmugning i stald 5    250 kr./md

Alle bokse er med halm, medmindre der ønskes spåner.

Tillæg
Pristillæg på spånebokse:
Opstart (første måned) 250 kr.
Efterfølgende 100 kr./md

Prisreduktion ved eget foder på 150 kr./måned (dog kun med dyrlægeerklæring)

Ønsker man, at der fodres med et havrefrit produkt, kan dette tilkøbes til en merpris på 150 kr./måned

Prisreduktion hvis man har flere bokse. Første boks er til fuld pris. Rabat på 250 kr for efterfølgende bokse.

Wrapordning

Der kan købes wrap igennem klubben.

SIR giver alle ugens dage, incl. i weekender og ferier. Enkelte ændringer kan forekomme.

Ønsker man, at hesten skal have sit wrap over to gange, kan det lade sig gøre på flg. måde:

SIR vejer den daglige portion af i en Ikea-pose og giver ca halvdelen sidst på formiddagen. Den anden del hænges på boksen, og du kan evt. selv give det. Har man ikke selv givet wrappen, når der lukkes af i staldene om aftenen, giver staldpersonalet hesten wrappen.

Posen skal hænge på boksen, for ellers gives hele portionen på en gang.

75 kr./kg./md
Eks:
3 kg. om dagen (3 kg./dg. x 65 kr./kg./md.) 225 kr.
5 kg. om dagen (5kg./dg. x 65 kr./kg./md.)   375 kr.

Tilmelding/afmelding/ændring til wrap skal ske senest den 15. i måneden før.

Reservation af bokse

Tidspunktet for hestens/ponyens tilbagekomst oplyses ved afrejse. SIR kan disponere over pladsen til anden side i den periode, hvor pladsen er reserveret, men den vil være til rådighed for ejeren fra den oplyste returneringsdato.

Reservationstype Pris
Nummereret boks 900 kr.
Unummereret boks 750 kr.

Bemærk; betaler man kun for reservation af boks (og altså ikke for en fuld boks) har man ikke adgang til at benytte SIR´s faciliteter. Det betyder, at vil man ride på SIR i perioden, skal man købe halkort.

Generelt

Opsigelse, reservation eller ændringer bedes meddelt klubben skriftligt og med en frist på løbende måned + 30 dage.

For alle som modtager undervisning, har hest/pony opstaldet i SIR eller er udefra kommende ekvipager og bruger af faciliteterne i SIR gælder, at medlemskab i SIR er obligatorisk. Udmeldelse af SIR kan kun ske skriftligt til bestyrelsen senest med en måneds varsel til d. 1 april.