Breddeudvalg

Breddeudvalget er bestående af frivillige forældre i Silkeborg Rideklub.

De fungerer i et tæt samarbejde med elevskolen, og står som arrangør af spændende, arrangementer i klubben. Her kan bla. nævnes:

- Elevstævner (arrangeret i samarbejde med elevskolen)

- Overnatningsdage

- Udflugter (ex. til Hingste Kåring i Herning)

- Temadage (ex. dage med fokus på ridesportens mangfoldigheder)

Breddeudvalget kan altid bruge ekstra hjælpe, så har du lyst til at give en hånd med, både i udvalget eller ved enkelte arrangementer, eller har du ideer til fremtide arrangementer må du meget gerne kontakte udvalget.

Dygtige ryttere til elevstævne

Hyggelig overnatning på SIR

Striglekonkurrence

En træt flok unger efter overnatning

Bålhygge på en sommerdag i SIR.