Elevhestene

Elevskolen råder over 10 dejlige ponyer og heste og forskellige størrelser.

Blackie – 120 cm

Blackie er staldens ældste pony, og også den pony, vi har haft i længst tid. Faktisk har Blackie været på rideskolen i over 15 år!

Blackie er både god til nybegyndere og små, øvede ryttere. Han har været på rideskolen i så lang tid, at han udemærket ved, hvad der skal ske i løbet af en ridetime. Desuden elsker Blackie at springe.

Blackie er ejet af Helle og Amalie Knop.

Mellie – 145 cm

Mellie hedder faktisk Miss Melbourne. Vi har haft hende siden sommeren 2017. Hun er en rigtig sød pony, der især er god i dressur med letøvede og øvede ryttere. Hun kan også springe.

Hun har gode gangarter – især galop!

Hun er en dame med sine egne meninger, men hun er heldigvis også noget så flink.

Mellie er en kåret new forest-hoppe.

Prop – 145 cm

Prop er den ene del af makkerparret ”Prop og Bertha,” hvor Bertha nu er solgt.

Prop er en sød og glad pony, der både kan bruges til begyndere og øvede. Til begyndere er han meget rolig og den perfekte begynderpony, men samtidig er han fremadgående og god til dressur med en mere øvet rytter.

Han er også rigtig god til at springe, så han er en højtelsket pony her på SIR!

Jemeela – 135 cm

Jemeela er elevskolens friske pony. Hun er altid i godt humør, er god til dressur og helt super til at springe! I spring skal det helst være højt og gå hurtigt.

I dressur er hun mere rolig, men hun kan dog godt lide en god, hurtig galop.

Hun kan godt se lidt sur ud i boksen, men hun elsker opmærksomhed og at blive kløet på halsen.

Jemeela er en blanding mellem welsh og new forest.

Duci – 120 cm

Duci er rideskolens roligste pony. Hun skal virkelig overtales til et gear højere end luntetrav, så hun er helt perfekt for nybegyndere.

Hun er dog en lidt forsigtig dame, så hun kan godt blive forskrækket en gang i mellem.

Duci er en lille engel, og der er rigtig mange børn på SIR, der har lært at ride på hende.

Duci er en kåret dartmoor-hoppe og har tidligere fået flere føl.

Apollo – 145 cm

Apollo er altid staldens mest beskidte pony! Med sin helt hvide pels og sin forkærlighed for mudder, forstår man det jo godt. Men bag det beskidte ydre gemmer der sig et hjerte af guld.

Apollo elsker at blive hygget med i stalden, og så er han rigtig sød at ride på.

Alle kan ride på ham, når først de har fundet hans ”knapper”. Apollo kan også springe, men er ikke så trænet i det.

Obelix – 149 cm

Obelix er SIRs største pony.

Obelix er en meget dygtig hest. Han kan mange dressurøvelser, og så er springer han rigtig godt. Samtidig er han så sød, at også let-øvede ryttere kan ride på ham.

Obelix er en blanding af araber og new forest.

Fnuggi – 135 cm

Fnuggi er en sød og dejlig pony, der oprindeligt kommer fra Holland, men som havde boet i Danmark i mange år, før vi købte ham.

Han har tidligere været dressurpony, og det kan man godt mærke! Han er dog også rigtig god til at springe.

Fnuggi er meget glad for sin boks, og vil helst have den i fred. Når han er ude af boksen, er han dog rigtig sød.

Ronaldo – 145 cm

Ronaldo er en rigtig gadedreng. Han har glimt i øjet og vinder hurtigt sin rytters hjerte.

Han er sød og flink at ride på, men han kan også godt lide, hvis der er lidt gang i gaden.

Ronaldo kan rides af både begyndere, letøvede og øvede ryttere, og han kan også godt springe.

Vi har haft Ronaldo siden han var tre år, så han er en rutineret rideskolepony.

Ronaldo er en blanding mellem fjordhest og knapstrupper.

Miss Maxie – 145 cm

Miss Maxie er tidligere springpony og har sprunget LA, ligesom hun også har gået LA i dressur.

Hun er den sødeste og roligste pony, man kan forestille sig. Hun er meget nem at ride, og derfor er hun også mange børns favoritpony.

Både nybegyndere og øvede kan ride hende, ligesom børn helt ned til tre år har redet hende!

Miss Maxie er af racen welsh.