Timefoldsordning

Da vi gerne vil have græs på timefoldene til sommer, bliver de lukket fra mandag d. 5 januar.
Derfor vil de heste på timefoldsordningen blive lukket ud i ca en time på jordfoldene.
Hvis du har en hest, som er tilmeldt denne ordning og som ikke må komme på jordfold, skal jeg vide det på mail (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) senest søndag d. 4. januar.

Staldpersonalet vil fra 5. januar stå for foldordningen.

Hilsen Staldmesteren