Distriktsstævne for Pony Dressur

I weekenden den 14.-15. november er det ponyrytternes tur til at kæmpe om rosetterne. Og de skal forsøge at vinde distriktsmesterskabet for pony.

For at det kan lade sig gøre at holde stævnerne, har vi brug for en masse hjælpere. Og alle kan hjælpe til. Det er lige meget om man har hesteerfaring eller ej. Der er en plads til alle.

Bemandingsplan i cafeteriaet kan ses her!

Bemaningsplan i sekretariat, skriver, tæller, kritikhenter kan ses her!

Vi glæder os til et fantastisk stævne

Pony