Forbedret wrap-ordning

I dag kan man vælge, at ens hest/pony skal have wrap fordelt over 2 gange om dagen. Staldpersonalet giver halvdelen af wrappen om morgenen, og putter resten i en IKEA pose, som hænger på boksen. Dette fortsætter naturligvis. Det nye er, at hvis du ikke selv giver din hest/pony wrappen om aftenen, så vil staldpersonalet give wrappen. Når staldpersonalet går på deres sidste runde i stalden, så kigger de efter, om der er wrap i IKEA posen, og er der det, så får hesten det. Det betyder, at man fremadrettet ikke længere behøver komme på SIR om aftenen blot for at give Wrap. I weekenden skal man sørge for selv at putte wrap i IKEA posen, hvis staldpersonalet skal give det om aftenen. Håber I alle bliver glade for dette tiltag.

Faciliteter

FaciliteterLæs mere om de gode faciliteter - ridehaller, staldbygninger, rytterstue, cafeteria, udendørsfaciliteter og folde.

Se mere

Sikkerhed

SikkerhedVi har opstillet nogle vigtige sikkerhedsregler som skal overholdes for vi alle kan have en sikker og sjov sport sammen.

Se mere

Medlemsskab

MedlemsskabSIR tæller ca. 330 medlemmer, og du skal være medlem for at modtage undervisning eller benytte faciliteterne.

Se mere