Forbedret wrap-ordning

I dag kan man vælge, at ens hest/pony skal have wrap fordelt over 2 gange om dagen. Staldpersonalet giver halvdelen af wrappen om morgenen, og putter resten i en IKEA pose, som hænger på boksen. Dette fortsætter naturligvis. Det nye er, at hvis du ikke selv giver din hest/pony wrappen om aftenen, så vil staldpersonalet give wrappen. Når staldpersonalet går på deres sidste runde i stalden, så kigger de efter, om der er wrap i IKEA posen, og er der det, så får hesten det. Det betyder, at man fremadrettet ikke længere behøver komme på SIR om aftenen blot for at give Wrap. I weekenden skal man sørge for selv at putte wrap i IKEA posen, hvis staldpersonalet skal give det om aftenen. Håber I alle bliver glade for dette tiltag.