Jul i staldene

Staldpersonalet ønsker alle en rigtig glædelig jul, og et godt nytår.

D. 24 kl 7-17 Jette. Ingen fold- og wrapordning

D 25 kl 7-21 Jette. Ingen fold- og wrapordning

D 26 kl 7-21 Kris. Ingen fold- og wrapordning.

D 27 kl 7-21 Kris. Ingen fold- og wrapordning.

D 28 kl 7-22 Jette og Kris. Ingen foldordning.

D 29 kl 7-22 Jette og Kris. Ingen foldordning.

D 30 kl 7-22 Jette og Kris. Ingen foldordning.

D 31 kl 7-17 Jette. Alle heste skal stå med grime, og der er opsyn. Ingen fold- og wrapordning.

D 1 kl 7-21 Jette. Ingen fold- og wrapordning.

D 2 kl 7-21 Kris. Ingen fold- og wrapordning.

D 3 kl 7-21 Kris. Ingen fold- og wrapordning.

D 28-30 muger vi ud om formiddagen. Så vi beder folk tage hensyn til staldpersonalet. Derfor giver vi også wrap de dage, da det ellers risikere at blive smidt ud.

D 28 muges elevstalden, stald 2 og 3. Vi køre igennem stald 4, så venligst ikke stå på staldgangen.

D 29 muges stald Sinnerup.

D 30 muges stald 4.