Championatsstilling

Championat 2015 lakker mod enden, og vindere og follow up vil blive kåret på generalforsamlingen den 6. marts.

De sidste indberetninger skal være indsendt, så de overholder fristen med senest 1 måned fra stævnets afholdelse. Det vil sige, at de seneste indberetninger kan afsendes den 31/1-16, og herefter kender vi de endelige vindere. Den foreløbige stilling kan ses under aktiviteter.  Placeringer som nummer 1 og 2 p.t. er følgende:

Hest dressur

Julie Gasbjerg på Sejlgaards Russia