Frivillige til Gyngehesten

Frivillige hjælpere til Silkeborg Rideklubs støtteforening ”Gyngehesten” søges.

Gør en forskel for din rideklub – og vær med i et fantastisk fælleskab som byder på oplevelser, engagement, til tider travlhed, store som små opgaver og ikke mindst højt humør.

En stor del af de opgaver, som Silkeborg Rideklubs støtteforening ”Gyngehesten” står for, er sponsorarbejdet i forbindelse med Jysk Rideuge.

Vi mangler akut frivillige hjælpere i Gyngehesten.

Sponsorarbejdet byder på mange forskellige opgaver; koordinering, kontakt til sponsorer og også de mere praktisk orienterede opgaver.

Uanset om du har kendskab til hestesporten eller ej, så hører vi meget gerne fra dig. Du kan kontakte os på tlf. 2970 8289 (Tine) el. 6086 2187 (Anne Kristine). Du kan også sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. el. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Silkeborg Rideklub er medlemsejet, og alt arbejde kommer medlemmerne til gode. Vi har derfor forskellige udvalg, hvori medlemmer og mange af klubbens venner arbejder - og hygger sig med det.                                 Enhver håndsrækning fra ryttere, familie og venner er altid velkommen, og man behøver slet ikke at vide noget med hestesport i forvejen.

Gyngehesten indsamler penge via støttearrangementer og sponsorater, der ubeskåret går til forbedringer af faciliteterne på rideskolen. Læs mere om Gyngehesten  her på hjemmesiden

Faciliteter

FaciliteterLæs mere om de gode faciliteter - ridehaller, staldbygninger, rytterstue, cafeteria, udendørsfaciliteter og folde.

Se mere

Sikkerhed

SikkerhedVi har opstillet nogle vigtige sikkerhedsregler som skal overholdes for vi alle kan have en sikker og sjov sport sammen.

Se mere

Medlemsskab

MedlemsskabSIR tæller ca. 330 medlemmer, og du skal være medlem for at modtage undervisning eller benytte faciliteterne.

Se mere