Sæt kryds i kalenderen

Efteråret er over os, og snart venter en lang og kold vinter. Ikke lige favoritårstiden for hesteejere, men heldigvis er der godt nyt: SIR disker op med en lang række sjove og hyggelige arrangementer, der kan forsøde vinteren.

Der vil løbende komme mere information om arrangementerne, men her er datoerne:

19. november: Julebanko i rytterstuen

2. december: Klubmesterskab i spring

3. december: Klubmesterskab i dressur og for elevryttere. JULEFROKOST!

24. december: Vi siger glædelig jul til hinanden i rytterstuen kl. 12

28. december: Sponsorstævne - både spring-, dressur- og elevryttere kan deltage!

31. december: Vi siger godt nytår til hinanden i rytterstuen kl. 12

Husk, at du altid kan orientere dig om kommende arrangementer på SIR i kalenderen!

Har du andre gode forslag til arrangementer? Så henvend dig til Signe Bertelsen.