Nomineringer til julefrokosten

Som noget nyt skulle der i år nomineres nogle SIR medlemmer. Der var mange forskellige kategorier. En af dem var "Årets Ponymor". Den nominerede med flest stemmer blev Kim Zachariassen, med ordene: Man kan altid finde Kim enten ved at sadle en pony op, eller trækkende rundt med en pony - og han gør det faktisk ret godt. Han er den ponymor, som vi alle ønsker at have :-)

KimZachariassen

Øvrige vindere af priser blev:

Årets udvikling: Caroline Mogensen. Caroline vinder, da hun har udviklet sig utrolig meget det sidste år. Hun har lagt en masse kræfter i hendes træning sammen med hendes træner, Søren Andersen. Der var ikke tvivl blandt stemmerne - det ER Caroline, der er årets udvikling.

Årets Fighter: Julie Ebbesen. Julie er årets fighter, da hun altid bliver ved - OGSÅ når Apple smider hende af gang på gang. Hårdt arbejde betaler sig, og dette kunne man se ved klubmesterskaberne, da hun er klubbens nye klubmester i spring.

Årets Hunk: Preben Ørts. Da han bare er smækker lækker :-)

Årets Chick: Pernille Bøcher. Pernille har altid styr på udstyret, og der er ikke gået på kompromis med noget. Man kan desuden ofte finde noget lyserødt.

Årets afstiger: Amalie Knop. Af den simple årsag, at hun ofte falder af - MEN giver ALDRIG op

Årets ildsjæl: Pia Kamstrup. Da hun altid er hjælpsom og gør meget for klubben. Pia sidder i bestyrelsen, og du kan altid finde hende i cafeteriaet - du har sikkert oplevet, at blive "bombet" med hjælperlister og opråb efter hjælpere.

Årets kammerat: Sille Zachariassen. Sille er altid er en god ven. Hun er betænksom og hjælpsom. Vi kommer altid i godt humør, når Sille er til stede.

Årets smil: Søren Andersen. Søren har altid et smil på læben, som smitter af på andre, og man kan ikke undgå at blive glad i hans selskab. Det er skønt med nyt liv på SIR, og vi kan se, hvor glade dine elever er for dig.