Championatsstilling 2017

Stillingen i Championatet 2017 er:

Hest Dressur føres af Emily Kamstrup med Bradley Beach stærkt forfulgt af igen Emily på Gørklingaards Flava

Pony Dressur føres af Rebecca Bast på Lopiks Aiko stærkt forfulgt af Emma Pinstrup på Snowy

Hest Spring føres af Christina Bast på Carol stærkt forfulgt af Sandie Moesgård på Quicent

Pony Spring føres af Lukas Virum på Attyrory stærkt forfulgt af Isabelle M Gårdsvig på Højvangs Kanilla

Det bliver et spændende efterår at følge og se hvem de endelige vindere af championatet bliver.

Hele stillingen på championatet kan ses under Aktiviteter og Championat