Tilmelding til mesterskabshold

Holdmesterskaber står for døren - og det gælder både DM for hold og distriktsmesterskaberne for hold.

Ønsker du at komme i betragtning til at ride med på holdene i dressur eller springning for hest, skal du kontakte Preben Ørts på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du at komme i betragtning til at starte distriktsmesterskab for hold i springning for ponyer, skal du kontakte Søren på 30238143.

SIR Ponyhold 2015