Kursus i juleferien

Silkeborg Rideklub afholder kursus i spring og dressur ved exam. Berider Søren Andersen. Kurserne er for alle uanset niveau.

Springkursus: Den 27. og 28. december 2017:

Der rides på hold af 3 ryttere. 60 min undervisning pr dag (dette er inkl. opvarmning). Den sidste dag vil der optages video af baneridning, som efterfølgende evalueres.

Pris: 600 kr (650 kr for ryttere, der ikke har hest/pony opstaldet i Silkeborg Rideklub)

Dressurkursus: Den 28. og 29. december 2017

40 min individuel undervisning pr. dag. Den sidste dag med evaluering efter undervisningen.

Pris: 750 kr (800 kr for ryttere, der ikke har hest/pony opstaldet i Silkeborg Rideklub)

Gældende for begge kurser: inkl. i prisen er sandwich, vand, the og kaffe. Cafeteriaet vil være åbent alle kursusdage.

Opstaldning: I meget begrænset omfang: Pris 200 kr pr dag.

Følgende informationer skal med ved tilmelding:

Navn på rytter, pony/hest, spring, dressur eller begge dele, alder samt niveau i spring og/eller dressur.

Tilmelding vil blive bekræftet med info om betaling. Efter bekræftelse er tilmeldingen bindende. Seneste tilmelding er den 15. december, men når max. antal tilmeldinger er nået, vil der blive lukket for tilmeldinger.

Husk: Ole Peter Hansens legat kan søges til dette kursus. Se særskilt opslag om dette.

Lidt om Søren Andersen

Udlært i 2016 og arbejder til dagligt i Silkeborg Rideklub. Er enormt passioneret og brænder for at udvikle ryttere- specielt de unge. Har bl.a. været Danmarksmester i Dressur for Beriderelever og har startet et utal af store springstævner og dressurstævner, hingstekåring mm.

Han har haft elever med til:

• Danmarksmesterskaberne i dressur for Junior
  • Internationalt
  • Ecco-Cups
  • Et utal af landstævner
  • Distriktsmesterskaberne - i sommers blev ponyspringholdet nr. 3
  • Senest havde Søren en rytter med til Finalen i ”Nordvestbox Cup” som blev afholdt i Jyske Bank Boksen ifb. Med Word Cup stævnet - hun vandt første dag J

Silkeborg Rideklub