Præsentation af Søren Andersen - berider i Silkeborg Rideklub

Søren Andersen blev uddannet berider pr. 1/8 - 17 og har siden været hos os i Silkeborg Rideklub.

Søren er uddannet i Ikast Rideklub og var inden da i Viborg Rideklub og i Skanderborg Rideklub.

I 2014 blev han Danmarksmester i dressur for beriderelever.

Som berider har han haft elever med til blandt andet:

- Distriktsmesterskab for individuel og hold i spring for pony - med sølv individuelt og en bronze for hold.

- Landsstævner

- Ecco Cup

- Internationalt stævne

- og senest NordVestBox Cup til World Cup i Herning

Søren lægger i sin undervisning i både dressur og spring vægt på, at ekvipagen skal være under konstant udvikling, men at det samtidig skal være sjovt at ride, ligesom han går op i en god relation, underviser og elev i mellem.