Vi er rigtig glade for at dele 2 gode nyheder med jer

Vi er rigtig glade for at dele 2 gode nyheder med jer:

Naja Krag, 19-årig gæv hestepige fra Løgumkloster starter som staldmedhjælper d. 18. marts på SIR. Naja flytter til SIR med sin hest, som hun både springer og rider dressur på. Vi byder Naja hjerteligt velkommen på SIR.

Bestyrelsen er også glade for at kunne byde Josephine Knudsen velkommen som underviser på SIR. Josephine vil tilbyde dressurundervisning til ryttere i mellemgruppen, der har dygtiggjort sig i elevafdeling. Er det noget for dig – så skynd dig at booke en gratis prøvetime ved Josephine på lørdag d. 16. marts fra kl. 13 til kl. 16. SMS til Josephine på 2237 1815 eller mailDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..  Josephine har 1. undervisningsgang onsdag d. 24. april om eftermiddagen, men hun underviser også gerne i weekender og det er hun klar til fra midt i marts. Josephine har skrevet flg.: 

Mit navn er Josephine Knudsen, og jeg er 24 år. I 1998 blev jeg for første gang introduceret for heste, faktisk i Silkeborg Rideklub, og siden da har interessen kun vokset. I 2014 færdiggjorde jeg min HTX uddannelse, og efterfølgende gik i berider lærer. Først i Hjørring ved Jan Søgaard, og efterfølgende i Brande ved Kim Andersen, hvor jeg også er i lærer nu, som 4. Års elev. Jeg har redet op til MB spring og prix st Georg i dressur. Jeg har 2 dressurheste, Nøddebos Copperfield (18 år) og Atterupgaards Jazzper (7år) og 1 springhest Brisbane Ask (8 år). Jeg nyder dagligdagen i stalden, og arbejdet med hestene. Jeg sætter især stor pris på at undervise, jeg elsker at kunne hjælpe og se elevers fremgang. Jeg glæder mig til en sjov og spændende til i SIR

Faciliteter

FaciliteterLæs mere om de gode faciliteter - ridehaller, staldbygninger, rytterstue, cafeteria, udendørsfaciliteter og folde.

Se mere

Sikkerhed

SikkerhedVi har opstillet nogle vigtige sikkerhedsregler som skal overholdes for vi alle kan have en sikker og sjov sport sammen.

Se mere

Medlemsskab

MedlemsskabSIR tæller ca. 330 medlemmer, og du skal være medlem for at modtage undervisning eller benytte faciliteterne.

Se mere