Medlemskab

SIR tæller ca. 330 medlemmer, og du skal være medlem for at modtage undervisning eller benytte faciliteterne.

Priser

Aktivt medlemskab (Til dig der modtager undervisning på SIR - obligatorisk for alle opstaldere)

Under 25:        475 kr./år.

Over 25:          600 kr./år.

Passivt/stævne medlemsskab (Til dig der vil støtte SIR eller starte stævner for klubben)

Alle:                250 kr./år.

Hent indmeldelsesblanket her: Medlemsindmeldelse

Blanketten udfyldes og sendes til klubben, enten pr. post, eller mail:  - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. HUSK underskrift!F

For alle som modtager undervisning, har hest/pony opstaldet i SIR eller er udefrakommende ekvipage og bruger af faciliteterne i SIR, gælder det, at medlemsskab af SIR er obligatorisk. Udmeldelse af SIR kan kun ske skriftligt til bestyrelsen senest med en måneds varsel til d. 1 april.