Velkommen til Silkeborg Rideklub (SIR)

SIR er en forening, der kan spores helt tilbage til 1908, og som ovenikøbet er stiftet i samme område, som klubben tilhører i dag. SIR har til huse i det smukke Funderholme på ridecentret HOLMEHUS, der omkranses af Danmarks største sammenhængende skovareal med en uforlignelig vegetation - det er den beliggenhed som danner rammen om de mangeartede rideaktiviteter i SIR.

SIR lejer stalde, bygninger og halle af S/I Silkeborg Ridehal. Klubben har driftsansvar for elevskole opstaldning og undervisning.

SIR ligger ca. 4 km fra Silkeborg Centrum. Der er busstoppesteder ved Funderholmevej både fra Gjessøvej og på Herningvej.

Velkomstfolder - Se her

Luftfotos