Velkommen til Silkeborg Rideklub (SIR)

SIR er en forening, der kan spores helt tilbage til 1908, og som ovenikøbet er stiftet i samme område, som klubben tilhører i dag. Læs SIRs fulde historie her. SIR har til huse i det smukke Funderholme på ridecentret HOLMEHUS, der omkranses af Danmarks største sammenhængende skovareal med en uforlignelig vegetation - det er den beliggenhed som danner rammen om de mangeartede rideaktiviteter i SIR.

SIR lejer stalde, bygninger og halle af S/I Silkeborg Ridehal. Klubben har driftsansvar for elevskole opstaldning og undervisning.

SIR ligger ca. 4 km fra Silkeborg Centrum. Der er busstoppesteder ved Funderholmevej både fra Gjessøvej og på Herningvej.

Velkomstfolder - Se her

Luftfotos

Faciliteter

FaciliteterLæs mere om de gode faciliteter - ridehaller, staldbygninger, rytterstue, cafeteria, udendørsfaciliteter og folde.

Se mere

Sikkerhed

SikkerhedVi har opstillet nogle vigtige sikkerhedsregler som skal overholdes for vi alle kan have en sikker og sjov sport sammen.

Se mere

Medlemsskab

MedlemsskabSIR tæller ca. 330 medlemmer, og du skal være medlem for at modtage undervisning eller benytte faciliteterne.

Se mere