Genbrugsbiks

Vi ved alle hvor dyrt rideudstyr er og mange forældre ærgrer sig ofte, når børnene alt for hurtigt vokser ud af de dyre klæder. Derfor har vi her på SIR åbnet en genbrugsbutik, hvor man kan købe eller sælge brugt rideudstyr.

Ved salg af dit rideudstyr, lægger vi lidt oven i prisen. Dette overskud går ubeskåret til rideklubben og den pris du forlanger for varen, er også den pris du får udbetalt, når varen er solgt.

Vi vil så vidt som muligt forsøge at holde Genbrugsbiksen åben en uge om måneden, samt til stævner.

Evt. spørgsmål kontakt Anne Mette 2231 1295