Hold og priser

Priser pr. 1/1-19

Angivede priser er pr. måned.

Holdtimer:

På SIR elevhest På egen pony/hest På pony/hest ej opstaldet på SIR
½ time pr. uge: 255 kr. 235 kr. -
1 time pr. uge: 370 kr. 315 kr. 360 kr.
2 timer pr. uge: 650 kr. 510 kr. 600 kr.
 1 time spring pr. uge: 460 kr.

Generelt:

Undervisning er prissat ud fra gennemsnitlig 4 lektioner pr måned. Over en hel sæson er der flest måneder med 4 lektioner, men enkelte med hhv. 3 eller 5 lektioner.

Månedskort betales forud og er bindende. Ved sygdom af hest/rytter kan lektionen byttes indbyrdes eller sælges til anden.

Undervisning skal afmeldes skriftligt senest den 15. i måneden før pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

For alle som modtager undervisning, har hest/pony opstaldet i SIR eller er udefra kommende ekvipager og bruger af faciliteterne i SIR glæder det, at medlemsskab  af SIR er obligatorisk.

Se oversigten over holdtimerne her