Bliv sponsor

Silkeborg Rideklub har omkring 300 medlemmer, hvoraf ca. 250 har deres daglige/ugentlige gang på ridecentret. Klubben tilbyder lækre faciliteter, undervisning af ryttere på alle niveauer af kompetente undervisere indenfor dressur og spring og ikke mindst et rigt klubliv. 

I løbet af året afholder SIR en række forskellige arrangementer (stævner, sociale aktiviteter etc.), som alle drives af frivillige. Arrangementerne er med til at finansiere vores faciliteter (vedligehold og optimering), hvilket sørger for, at vi fortsat kan skabe de bedste rammer for heste og ryttere. 

Som sponsor er du med til at hjælpe os videre med denne ambition. 

 

SIR’s sponsorkoncept

 På SIR sætter vi pris på alle vores sponsorer, uanset størrelse. For SIR er sponsorer vores samarbejdspartnere, og derfor er det vigtigt for os at kunne skabe værdi for dem tilbage, så alle parter får noget ud af samarbejdet. Af den grund er der forskellige løsninger i forbindelse med et sponsorat, så den enkelte sponsor får mest ud af sponsoratet af SIR. Mere om de forskellige muligheder kan læses i PDF’en herunder. Fælles for alle typer sponsorater er dog, at sponsorerne fast eksponeres og linkes til på vores hjemmeside og i hjemmesidens sponsorkarrussel som vises på alle hjemmesidens sider. 

Se hele sponsorkonceptet her.

For dialog omkring sponsorat kontakt på mail: sponsor@silkeborgrideklub.dk 

 

 The SIR BrainBoard

The SIR BrainBoard er en tænketank og et forretningsforum for fremtidens bestyrelser. Her stilles der skarpt på, hvad fremtidens bestyrelse kan og skal være. Vi ønsker at være bestyrelsens foretrukne kilde og partner i forhold til at få indsigt i og om fremtidens krav og muligheder.

The SIR BrainBoard er et samarbejde mellem The BrainBoard, SIR (Silkeborg Rideklub), Point Nordic og Board Education. Fokus i dette BrainBoard-setup er netop på bestyrelsens udvikling i et fremtidig VUCA paradigme, hvor vi også fokuserer på bæredygtighed/ ESG.

The SIR BrainBoard er for dig, der som bestyrelsesmedlem ønsker at skærpe din viden, kompetence og indsigt i fremtidens krav og muligheder. Det er muligt at deltage i en “prøvetime” ved at kontakte Brian (Formand i Silkeborg Rideklub) eller en af de andre initiativtagere/samarbejdspartnere i projektet. Her kan du få en invitation til førstkommende event. 

Læs mere om The SIR BrainBoard her.

For dialog omkring The SIR BrainBoard kontakt på mail: sponsor@silkeborgrideklub.dk